El C.E. Manacor dóna el sus a la campanya de socis

Tots aquells que renovin l’abonament tindran una devolució del 20% de la temporada anterior

 

El Club Esportiu Manacor ha iniciat aquesta setmana la seva campanya per captar socis de cara a la il·lusionant temporada 2020-21, amb vistes a aconseguir l’ascens a la Segona Divisió B. A més d’anunciar els preus dels abonaments, que no varien respecte la campanya anterior, es dona la possibilitat als socis de la 2019-2020 a poder recuperar part del que pagaren i no van poder disfrutar com a conseqüència del coronavirus i la suspensió de la temporada.

Així, ja sabem que el nou abonament inclou l’entrada gratuïta a un mínim de 16 partits de la Tercera Divisió com a local a Na Capellera i els locals de la Juvenil Nacional. A uns preus que van des dels 35 euros pel carnet de jubilat o menor de 25 anys, 50 euros per fer-se soci general, fins els 100 si es tria l’opció de ser soci d’or.

A més, com deiem, tots aquells que renovin l’abonament tindran una devolució del 20% del pagament de la temporada anterior, que es realitzarà una vegada s’hagin obert les oficines del club o bé durant la temporada els dies de partit.

Es podrà solicitar el carnet de soci, presentant el DNI, nom complet i pagament de la quota als bars i empreses col·laboradores: Bar Na Capellera, Bar Trévol, Ca’s Gallo, Bar Porrón i Assessoria Manacor. O mitjançant una transfarència de la quantitat indicada, al número de compte ES57 2100 0051 7002 0058 6855, indicant en el concepte el nom complet i DNI (es revisarà l’edat a l’entrega del carnet). O bé els dies de partit a l’entrada del camp. Els carnets es recolliran a l’entrada els dies de partit, presentant justificant de pagament.

El C.E. Manacor presenta Jaume Mut com a nou entrenador amb vistes a l’ascens

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad