El C.E. Manacor dóna el sus a la campanya de socis

Tots aquells que renovin l’abonament tindran una devolució del 20% de la temporada anterior

 

El Club Esportiu Manacor ha iniciat aquesta setmana la seva campanya per captar socis de cara a la il·lusionant temporada 2020-21, amb vistes a aconseguir l’ascens a la Segona Divisió B. A més d’anunciar els preus dels abonaments, que no varien respecte la campanya anterior, es dona la possibilitat als socis de la 2019-2020 a poder recuperar part del que pagaren i no van poder disfrutar com a conseqüència del coronavirus i la suspensió de la temporada.

Així, ja sabem que el nou abonament inclou l’entrada gratuïta a un mínim de 16 partits de la Tercera Divisió com a local a Na Capellera i els locals de la Juvenil Nacional. A uns preus que van des dels 35 euros pel carnet de jubilat o menor de 25 anys, 50 euros per fer-se soci general, fins els 100 si es tria l’opció de ser soci d’or.

A més, com deiem, tots aquells que renovin l’abonament tindran una devolució del 20% del pagament de la temporada anterior, que es realitzarà una vegada s’hagin obert les oficines del club o bé durant la temporada els dies de partit.

Es podrà solicitar el carnet de soci, presentant el DNI, nom complet i pagament de la quota als bars i empreses col·laboradores: Bar Na Capellera, Bar Trévol, Ca’s Gallo, Bar Porrón i Assessoria Manacor. O mitjançant una transfarència de la quantitat indicada, al número de compte ES57 2100 0051 7002 0058 6855, indicant en el concepte el nom complet i DNI (es revisarà l’edat a l’entrega del carnet). O bé els dies de partit a l’entrada del camp. Els carnets es recolliran a l’entrada els dies de partit, presentant justificant de pagament.

El C.E. Manacor presenta Jaume Mut com a nou entrenador amb vistes a l’ascens

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad