Tornen a pujar els positius per Covid a planta i a la UCI de l’hospital

Mal començament de setmana després del pont

 

Pareix que la tercera setmana d’octubre no ha començat massa bé pel que fa a l’evolució d’ingressats per coronavirus a l’Hospital de Manacor. Perquè si a finals de la passada setmana parlàvem de tres pacients positius en llits de la tercera planta del centre i dos més a la UCI, avui dimarts hem de parlar ja de 5 persones afectades per Covid a planta i 3 més a la Unitat de Cures Intensives. Una situació una mica preocupant tenint en compte que semblava que ara la corba tornava a ser descendent.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad