Tornen a pujar els positius per Covid a planta i a la UCI de l’hospital

Mal començament de setmana després del pont

 

Pareix que la tercera setmana d’octubre no ha començat massa bé pel que fa a l’evolució d’ingressats per coronavirus a l’Hospital de Manacor. Perquè si a finals de la passada setmana parlàvem de tres pacients positius en llits de la tercera planta del centre i dos més a la UCI, avui dimarts hem de parlar ja de 5 persones afectades per Covid a planta i 3 més a la Unitat de Cures Intensives. Una situació una mica preocupant tenint en compte que semblava que ara la corba tornava a ser descendent.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad