El Jazz Voyeur Festival desembarca a Manacor

Dins el cicle ‘Manacor amb la música’ que comptarà amb 14 concerts, cap d’ells a Porto Cristo

 

Contemporánea, organitzadora del prestigiós Jazz Voyeur Festival, obri fronteres i per primera vegada s’extén més enllà de Palma. Amb dos concerts ‘propis’ que es duran a terme a l’auditori de Manacor els dies 8 i 12 de desembre, i com a coorganitzadors amb l’ajuntament d’un interessant cicle musical que tindrà lloc cada divendres i diumenge, totalment de franc. Així ho ha anunciat avui el seu responsable Felipe Menéndez, que ja ha tancat l’actuació del grup Stars of Gospel Choir.

‘Manacor amb la música’ és el nom del cicle de concerts que tindrà lloc entre el 23 d’octubre i el 6 de desembre a l’envelat que s’instal·larà a la Rambla del Rei en Jaume. El jazz i la música d’autor seran els protagonistes d’aquest cicle, que comptarà amb una notable presència femenina i que pretén proporcionar una oferta cultural al municipi i també donar una oportunitat als artistes i tècnics de poder seguir oferint els seus serveis en un moment molt complicat per a la cultura.

De les catorze actuacions, sis compten amb músics del municipi de Manacor. Malgrat això, cap d’elles tindrà lloc a Porto Cristo, cosa que ha enfadat el president de l’Associació de Veïns, Kiko Gil, que ha llançat una pregunta a l’Ajuntament: “Costa tant fer arribar algun dels 14 concerts a Porto Cristo?? Sempre ho centrau tot allà mateix!! Aquí som 8.000 persones!! Enterau-vos d’una vegada!! Ja són massa vegades les mostres i representacions que posau en marxa i que no comptau per rès amb noltros!!. Molt malament!”.

 Les entrades seran de franc i es podran d’adquirir ‘online’ a partir de divendres, mitjançant el portal Mallorcatickets.com. Una vegada tretes, el programa bloquejarà de manera automàtica els seients de devora per seguretat i d’acord amb les mesures sanitàries actuals. 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad