Denunciat un establiment del centre per no cumplir amb les mesures anti-Covid

Igualment, la Policia Local també ha denunciat 12 persones per no fer ús de les mascaretes de seguretat a la ciutat

 

La Policia Local de Manacor ha denunciat un establiment del centre de Manacor per no complir les mesures de seguretat contra la Covid19 amb els seus clients. Concretament, ni els treballadors de l’establiment ni els clients no duien posada la mascareta sanitària obligatòria, tampoc no s’exhibien els cartells informatius obligatoris, ni mantenien la distància de seguretat preceptiva, així com l’incompliment de l’horari de tancament i de les mesures higièniques dins l’establiment.

Igualment, la Policia Local també ha denunciat 12 persones per no fer ús de les mascaretes de seguretat a la ciutat de Manacor. Quatre persones han estat denunciades per fer botellot a diferents carrers de la ciutat de Manacor. A més, tots els denunciats també han estat sancionats per no dur la mascareta de seguretat.

La Policia Local de Manacor ha interceptat i denunciat aquest cap de setmana 8 conductors que circulaven amb els seus vehicles sota els efectes de l’alcohol. Alguns d’aquests conductors passaran a disposició judicial i als demés els seran retirats sis punts del permís de conduir. Així mateix, un conductor ha estat denunciat per conduir un cotxe sota la influència de drogues tòxiques i properament se li retirarà el carnet de conduir.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad