L’excés d’aigua a l’hipòdrom obliga a ajornar les curses

La imatge

La caiguda prolongada d’aigua des d’ahir vespre ha impedit que es dugués a terme avui el calendari de curses de trot previstes a l’hipòdrom de Manacor. Per la qual cosa L’Institut Hípic ha comunicat que a causa de les condicions climatològiques adverses i per poder garantir la seguretat dels participants, la jornada de carreres prevista per a avui queda ajornada fins demà dilluns, 12 d’octubre, amb el mateix programa i els mateixos horaris.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad