El ConectaBalear aconsegueix tres punts molt importants a fora camp

El ConectaBalear CV Manacor va aconseguir ahir els tres punts davant un rival directe, el Tèxtil Santanderina. El partit al Matilde de la Torre era la prova de foc per mesurar el potencial d’un equip manacorí que s’ha reforçat en recepció i atac i que promet lluitar en la seva tercera Superlliga.

Al primer set els dos equips van distribuir bé el seu joc en atac i defensa amb bones actuacions de Caetano Filter i Angel Rodríguez, i en servei i distribució de l’col·locador Rubén Lorente. El ConectaBalear va aconseguir remuntar una renda ascendent de 22-20 de Tèxtil Santanderina i va donar la volta a el marcador.

Al segon, l’equip local va cometre errors importants que van donar avantatges amb rendes de fins a 4 punts en diverses ocasions pel ConectaBalear. Novament les actuacions de Filter en l’atac i defensa, així com el bon servei del conjunt de Lluís Molada en general, fou crucial.

Però el Téxtil se’n va dur la tercera màniga gràcies al bon servei, atac i defensa de la dupla formada per Leo Cardoso i Martín Dimitrov, qui es va incorporar a la pista en substitució de Luís Martín. El ConectaBalear va exhibir per contra errors en el servei i la recepció, a més de targetes grogues i vermella per Caetano Filter per discussions a la xarxa.

L’actuació brillant del receptor Thiago Vanole, que va aconseguir puntuar per dues vegades consecutives en servei i altres tantes en atac fou decisiva en el set final. Tres punts importantíssims per l’equip de Manacor que s’ha reforçat aquesta temporada i pretén lluitar pel seu espai a la taula mitjana de la classificació.

FITXA TÈCNICA: VOLEY TEXTIL SANTANDERINA-CONECTABALEAR CV MANACOR: 1-3

PARCIALS: (23-25), (21-25), (25-19), (19-25)

ALINEACIONS:

VOLEY TEXTIL SANTANDERINA: Martín L., De Mello F., García A., França A. Calzón F, Levandoski R. Larrañaga V. (Líbero).

CONECTABALEAR CV MANACOR: Vanole T., Lorente R., Filter C., López D., Rodríguez A. Martins R. y Piris A. (Líbero). També jugaren Chourio A. Mesquida

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad