Un nou ingressat a la UCI de Manacor per coronavirus

Lleu contratemps dins la bona evolució de la Covid a la comarca

 

Aquest dijous comença amb la notícia d’un nou ingrés a la UCI de l’hospital de Manacor per Covid. Un contratemps que atura momentàniament la corba descendent continuada iniciada fa unes setmanes, però que no resta una tendència que de per sí és positiva. Avui i segons les dades del centre hospitalari de referència del Sector Sanitari de Llevant (i que per tant té pacients de diferents municipis de la zona) tenim que hi ha tres pacients positius per coronavirus a la tercera planta i dos més a la Unitat de Cures Intensives (UCI) a l’espera d’evolució.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad