El PP veu un “afany recaptatori en l’augment de la taxa de fems”

El partit de Maria Antònia Sansó acusa la regidora Truyols de mentir “per no assumir el vertader sentit de la pujada”

 

El Partit Popular de Manacor ha decidit contestar al que considera “les reiterades acusacions” de la regidora d’Hisenda, Maria Antònia Truyols, cap a Maria Antònia Sansó, portaveu i presidenta del PP local, de no haver aplicat l’ordenança com calia en la recaptació de la taxa de fems en els anys en què Sansó fou regidora de l’àrea en l’anterior legislatura. Per això des del grup Popular municipal han volgut fer una serie de puntualitzacions:

  • Les acusacions de la senyora Truyols són rotundament falses. Quan el 2017 i 2018 s’havien de girar els rebuts per al cobrament de la taxa de fems, la delegada d’Hisenda del moment, Maria Antònia Sansó, sempre emparada en les directrius dels tècnics municipals i de la resta d’equip de govern, aplicà el padró que corresponia d’acord amb les directrius del moment. En cap cas Maria Antònia Sansó va prendre decissions de forma unilateral tal i com insinua ara la senyora Truyols.
  • Volem recordar a la senyora Truyols, i a tot l’equip de govern municipal, que la interpretació de la norma és subjectiva. Des del Partit Popular de Manacor feim una lectura diferent de la de l’equip de govern, i la feim, sempre, en favor dels ciutadans.
  • El fet d’excusar-se en el compliment d’una ordenança “per responsabilitat”, és, en opinió del Partit Popular, una excusa. Cal recordar que el passat mes d’agost, el batle Miquel Oliver tenia clar, i així ho manifestà en públic en reiterades ocasions, que si l’Ajuntament de Manacor es veia obligat a cedir els romanents al Govern central, es plantaria. Entenem idò, que en aquesta ocasió en què l’aplicació d’una ordenança no és discutible i, a més, és contrària als interessos dels manacorins i manacorines, l’equip de govern s’hauria de mostrar igual de contundent com van fer l’agost passat.

Instem la senyora Maria Antònia Truyols que deixi de mentir, fer demagògia i tirar pilotes fora intentant embullar la gent i desviar-la de la qüestió, que no és d’altra que més de 650 famílies manacorines propietàries d’habitatges vacacionals, han vist duplicada la taxa de fems amb caràcter retroactiu als darrers quatre anys.

A més, recordem a la senyora Truyols que és ella qui dóna l’ordre de girar els rebuts a aquestes famílies que no han tingut temporada turística, per tant, és a ella a qui pertoca donar explicacions de per què opta per aplicar una ordenança, recordem d’interpretació qüestionable, contrària als interessos econòmics dels manacorins.

Un autèntic despropòsit fruit de l’afany recaptatori de l’equip de govern manacorí en general i de la senyora Maria Antònia Truyols en particular.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad