Totes les zones de gespa ornamental seran eliminades

Com les de les rotondes o la part del mig de la ronda del Parc

 

El nou contracte de jardineria municipal suposa, també, una passa més cap a la sostenibilitat ambiental ja que inclou la introducció de mesures correctives per aconseguir l’estalvi d’aigua, aplicant principis de xerojardineria, és a dir, la planificació i adaptació dels jardins al clima mediterrani i a un ús més racional de l’aigua. Això significarà l’eliminació de la gespa ornamental i la seva substitució per altres espècies autòctones que permeten reduir el consum d’aigua, incorporar zones de mulch i plantació d’espècies adequades al clima mediterrani.

En aquest sentit, es duran a terme millores a 35 zones de gespa. Entre les que s’eliminaran hi ha la rotonda de la plaça Madrid, la de Baix des Cós, del cilindre o tota la part del mig de l’avinguda del Parc, entre d’altres. Encara que l’Ajuntament ha volgut deixar clar que les que tenen un ús per part de la ciutadania, com puguin ser la del parc municipal o el Molí den Beió, es mantindran.

Print Friendly, PDF & Email