La corba d’ingressats per Covid a l’hospital continua baixant

Els pacients positius es situen ja per davall els cinc

 

La corba descendent iniciada fa ja unes setmanes va poc a poc arribant al final del trajecte després d’un estiu que començava a ser preocupant. Avui dimecres i segons les dades del centre hospitalari de referència del Sector Sanitari de Llevant (i que per tant té pacients de diferents municipis de la zona) tenim que tan sols queden tres pacients positius per Covid a la tercera planta i un altre que des de fa setmanes que és a la Unitat de Cures Intensives (UCI) a l’espera d’evolució.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad