Molt bones notícies des de l’hospital de Manacor

Poc a poc les xifres d’ingressats per Covid s’assemblen a les de finals de maig

 

Molt bones notícies les que ens arriben des de l’hospital de Manacor per començar la segona setmana d’octubre. Poc a poc, però ara sense pauses ni alts i baixos, el número total d’ingressats per coronavirus tant a planta com a la UCI van baixant de manera paulatina, confirmant les bones expectatives de la tardor. Així, ara mateix estam en índex similars als del passat mes de juny quan, després dels mesos de confinament, l’hospital comarcal va anar quedant sense pacients positius per Covid-19. Avui dilluns ens situam en només 4 pacients ingressats a la tercera planta i un més a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad