El ConectaBalear s’estrena amb derrota contra un dels grans

El ConectaBalear comença la Superlliga al Miquel Àngel Nadal perdent per 0-3 davant el CV Terol

 

El primer set fou molt igualat amb un ConectaBalear plantant cara i exhibint un joc ordenat, defensiu i efectiu en els instants finals de set. En la segona mànega, la tònica va seguir igual, tot i que Terol va aconseguir màximes avantatges de fins a 4 punts, que van minar la moral dels locals.

Tot i això, l’equip de Lluís Molada, no es va enfonsar i va aconseguir igualar el marcador, però a l’igual que en el primer set, els de Miguel Rivera, que va estar absent per intervenció quirúrgica, van tornar a disparar-se en el marcador fins col·locar el 19-25 definitiu.

En la tercera, el tècnic local va realitzar canvis en el seu sextet inicial, intentant així donar una nova dinàmica a el joc i trencar la ratxa ascendent dels de Terol. No obstant això, tant Jordi Ramon com Gavenda seguien efectius en atac i intractables en la defensa, el que va tornar a afectar l’esquadra manacorina, tot i que la parella de receptors carioques, Filter i Vanole, intentaven mantenir a flotació a la nau local.

Fruit d’això va venir la remuntada amb 11-17 col·locant un parcial de 8-2 (19-19), que va ser contestada immediatament per Terol amb un 6-0 per tancar el partit. Com va passar en els dos primers sets, vam veure a un equip aragonès tirant d’ofici en els moments decisius i fent-se amb el control final del partit.

FITXA TECNICA:

CONECTABALEAR CV MANACOR-CV TERUEL: 0-3

PARCIALES: (22-25), (19-25), (18-25).

ALINEACIONS:

CONECTABALEAR CV MANACOR: Vanole T., Lorente R., Martins R., Rodríguez A., Filter C. López D. Piris A. (L). També jugaren Chourio A., Gallego M., Català A. Mesquida X., J.F. Cabrer, Gibanel S.

CV TERUEL: Naaber M., Martín C., Ramón J., Bugallo P., Gavenda F., E. Thomas, Gámiz A. (L)- També jugaren Rodríguez V. Jovanovic M., Vildosola M.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad