L’aparcament dels jutjats es convertirà en un parc infantil públic

Posant així punt i final a anys d’us exclusiu per part dels funcionaris estatals

 

Demostrada la titularitat municipal, el pàrking annex al Palau de Justícia de Manacor es convertirà molt prest en un parc infantil pel disfrut públic. Així ho ha confirmat la regidora d’Urbanisme, Núria Hinojosa (PSOE), que explica que ara el propi Ajuntament començarà a redactar el projecte, que posteriorment serà ofert a tres empreses diferents per veure quina d’ella ofereix les millors condicions.

Aquest espai de la plaça Font i Roig, que formava part de l’antiga presó, havia funcionat durant any i de manera exclusiva, com a aparcament pels funcionaris que feien feina al registre i als jutjats d’instrucció, sense donar la possibilitat d’entrada a cap altre vehicle, almenys en horari d’oficina.

“Volem que es converteixi en un espai molt més amable amb l’entorn, amb jocs, bancs i zones d’ombra” on tan els més petits con els seus pares o padrins puguin disfrutar amb la tranquilitat d’una zona que ja és, des de fa més d’un any, de prioritat peatonal. Així idò està previst que a finals d’any el projecte surti com a contracte menor per un pressupost aproximat de 15.000 euros, per així poder estar en funcionament dins el 2021.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad