Tornen a desinfectar accessos a escoles i altres punts sensibles del municipi

La imatge

Degut a la situació sanitària, L’ajuntament de Manacor ha tornat a començar amb les tasques de desinfecció de tots els punts sensibles del municipi, com són per exemple els accessos a les escoles, centres de salut, hospitals i residències, complint amb les indicacions sanitàries. Una mesura més en la resistència a fi d’acabar amb la Covid19 el més prest possible i donada la importància d’evitar al màxim qualsevol tipus de risc.
Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad