Tiren gas-pebre per la finestra del menjador de l’alberg

Els vuit usuaris que hi havia en aquells moments hagueren de sortir al carrer immediatament amb forts picors a la boca

 

A l’hora de dinar d’ahir dihous uns desaprensius llançaren gas-pebre per la finestra del menjador de l’alberg de Manacor. Tot d’una  els vuit comensals que es trobaven a aquell moment al menjador començaren a patir una forta picor a la boca i hagueren de sortir al carrer immediatament a més d’obrir totes les finestres i rentar-les amb aigua, a fi de pal·liar els efectes del gas, un producte químic altament tòxic que s’empra per dispersar disturbis o com a defensa personal. 

“Com es pot suposar els aliments que eren damunt les taules han esdevingut  incomestibles i s’han hagut de llançar al fems. Posats en contacte amb el restaurant proveïdor del càtering que diàriament ens serveix, s’ha hagut de demanar de nou el menú del dia. És lamentable que aquesta societat generi éssers de tanta dolentia i insensibilitat precisament envers de les persones més vulnerables, que no tenen habitatge, ni família que les aculli ni una feina que les permeti viure de forma autònoma”, lamenten des de l’alberg.

“El fet és una prova més de l’odi que professen fins a arribar a l’agressió física. I no només les víctimes són persones indigents que viuen al carrer i es veuen en la necessitat de dormir a caixers o llocs sense protecció, si no també a persones acollides a un centre que gaudeix de tot tipus de seguretat, com és el cas d’avui a l’Alberg de Manacor”. La Fundació Trobada vol manifestar la més enèrgica repulsa per aquest succés i desitja que mai es torni produir un acte tan reprovable.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad