La sirena de Porto Cristo canvia (involuntàriament) de color

La imatge

El tradicional color de pedra entre grisa i blava de l’escultura de la sirena del passeig que du el seu nom a Porto Cristo, ha canviat. I no per voluntat pròpia ni per una neteja de l’Ajuntament, sino perquè a algú li ha semblat millor tirar-li pintura blau-cel per damunt com si hagués de quedar millor o més saludable. Tot el contrari.

“Una llàstima així com està la Sirena de Porto Cristo. Fa uns dies, es veu que, algú va decidir canviar el seu color i aquest es l’aspecte que presenta ara. Una manera de detrossar el nostre patrimoni, un patrimoni de tots que ens defineix com a poble i que és una pena que sigui objecte d’aquests actes vandàlics”, denuncia AIPC a les seves xarxes socials.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad