La sirena de Porto Cristo canvia (involuntàriament) de color

La imatge

El tradicional color de pedra entre grisa i blava de l’escultura de la sirena del passeig que du el seu nom a Porto Cristo, ha canviat. I no per voluntat pròpia ni per una neteja de l’Ajuntament, sino perquè a algú li ha semblat millor tirar-li pintura blau-cel per damunt com si hagués de quedar millor o més saludable. Tot el contrari.

“Una llàstima així com està la Sirena de Porto Cristo. Fa uns dies, es veu que, algú va decidir canviar el seu color i aquest es l’aspecte que presenta ara. Una manera de detrossar el nostre patrimoni, un patrimoni de tots que ens defineix com a poble i que és una pena que sigui objecte d’aquests actes vandàlics”, denuncia AIPC a les seves xarxes socials.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad