El Bonanza obri les seves portes a Can Jordi des Racó

Des d’avui 1 octubre amb gran varietat de plats mallorquins i carns a la brasa

 

El restaurant Bonanza ja té des d’avui dijous 1 d’octubre, un altre local obert a la comarca de Llevant. Es tracta de l’espai de Can Jordi des Racó, un lloc emblemàtic dins la cultura culinària manacorina i que des de feia una temporada estava inactiu. Una nova decoració, nova carta i nous serveis amb especial atenció als plats tradicionals mallorquins i les carns a la brasa.

Els dies feines disposarà d’un ampli menú amb cinc primers (entre els que destacaran l’arròs brut, la paella i els caragols) i una dotzena de segons plats amb tot tipus de carns i peixos. D’altra banda els caps de setmana i festius disposarà també d’un buffet assistit amb una gran varietat de plats i postres de la casa, que es podran degustar tant de dins com a la seva terrassa exterior.

Així mateix el nou Bonanza Can Jordi des Racó de Manacor vol especialitzar-se en bons berenars amb preus a partir dels 5 euros, i amb la possibilitat de degustar bons variats, pambolis i carns torrades.“Volem mantenir una filosofia de menjar i forma de funcionar similar a la del Bonanza de Cala Millor”, expliquen, “amb qualitat a bons preus”.

El local també disposarà d’una zona de diversió infantil amb elements inflables perquè els més petits puguin jugar i estar entretinguts. Amb música en viu els caps de setmana i grans pantalles per no perdre detall dels millors partits de futbol o de les curses de cavalls. A més tindrà wifi de franc.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad