El Bonanza obri les seves portes a Can Jordi des Racó

Des d’avui 1 octubre amb gran varietat de plats mallorquins i carns a la brasa

 

El restaurant Bonanza ja té des d’avui dijous 1 d’octubre, un altre local obert a la comarca de Llevant. Es tracta de l’espai de Can Jordi des Racó, un lloc emblemàtic dins la cultura culinària manacorina i que des de feia una temporada estava inactiu. Una nova decoració, nova carta i nous serveis amb especial atenció als plats tradicionals mallorquins i les carns a la brasa.

Els dies feines disposarà d’un ampli menú amb cinc primers (entre els que destacaran l’arròs brut, la paella i els caragols) i una dotzena de segons plats amb tot tipus de carns i peixos. D’altra banda els caps de setmana i festius disposarà també d’un buffet assistit amb una gran varietat de plats i postres de la casa, que es podran degustar tant de dins com a la seva terrassa exterior.

Així mateix el nou Bonanza Can Jordi des Racó de Manacor vol especialitzar-se en bons berenars amb preus a partir dels 5 euros, i amb la possibilitat de degustar bons variats, pambolis i carns torrades.“Volem mantenir una filosofia de menjar i forma de funcionar similar a la del Bonanza de Cala Millor”, expliquen, “amb qualitat a bons preus”.

El local també disposarà d’una zona de diversió infantil amb elements inflables perquè els més petits puguin jugar i estar entretinguts. Amb música en viu els caps de setmana i grans pantalles per no perdre detall dels millors partits de futbol o de les curses de cavalls. A més tindrà wifi de franc.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad