Descongestió d’ingressats per Covid a l’hospital de Manacor

Xifres a la baixa per començar el mes

 

Sembla que les coses es van corregint i tornen al camí iniciat el passat mes de juny quan, després dels mesos de confinament, l’hospital de Manacor va quedar sense cap ingressat per Covid-19 després d’una lluita intensa contra el virus. I tot i que l’estiu ha fet augmentar novament el nombre de pacients, avui dijous la corba continua baixant i ara mateix ens situam en només 6 pacients ingressats a la tercera planta i un més a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad