Descongestió d’ingressats per Covid a l’hospital de Manacor

Xifres a la baixa per començar el mes

 

Sembla que les coses es van corregint i tornen al camí iniciat el passat mes de juny quan, després dels mesos de confinament, l’hospital de Manacor va quedar sense cap ingressat per Covid-19 després d’una lluita intensa contra el virus. I tot i que l’estiu ha fet augmentar novament el nombre de pacients, avui dijous la corba continua baixant i ara mateix ens situam en només 6 pacients ingressats a la tercera planta i un més a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad