L’Ajuntament actuarà com a agència de col·locació i com a centre de formació

El departament de Desenvolupament Local compta des d’aquest setembre amb quatre Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local, amb servei d’atenció al públic

 

El projecte ‘Promoció i dinamització empresarial’ de l’Ajuntament de Manacor, finançat pel SEPE i el BOIB, compta des d’aquest mes de setembre amb quatre Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local (AODL). Els tres tècnics que s’han incorporat recentment se sumen a la tècnica amb què ja comptava el departament de Desenvolupament Local, i treballaran en els àmbits d’actuació de l’orientació empresarial, el foment de l’ocupació i la dinamització comercial. El departament treballa tots els assumptes relacionats amb el creixement econòmic i la millora de les condicions socials.

D’aquesta manera, el departament de Desenvolupament Local ja fa feina en l’impuls del foment de l’ocupació del municipi de Manacor. Les tasques més importants que s’abordaran properament són les d’acreditar l’Ajuntament com a agència de col·locació i com a centre de formació per poder impartir formació que permeti adquirir el certificat de professionalitat. Així, l’Ajuntament de Manacor es podrà presentar a les convocatòries del SOIB com ara Formació per desocupació, SOIB Formació amb compromís de contractació, SOIB Formació Dual, etcètera.

Així mateix, els emprenedors que ho requereixin ja compten amb un punt d’atenció i orientació que els proporcionarà suport i acompanyament tècnic, orientació individualitzada, sessions grupals, pla d’empresa, formes jurídiques, tràmits de constitució i posada en marxa. Les tasques d’atenció i assessorament a emprenedors i empreses inclouen també el desenvolupament de la idea de negoci, viabilitat del projecte empresarial, recerca de finançament, estratègia de màrqueting a seguir, etcètera.

El nou punt d’atenció al Desenvolupament Local està situat a la tercera planta de les dependències municipals del carrer Major número 23. Les persones interessades poden sol·licitar cita prèvia al telèfon 662351742 i al correu electrònic desenvolupamentlocal@manacor.org

D’altra banda, un dels Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local reforçarà l’àrea de Comerç de l’Ajuntament de Manacor amb tasques de dinamització comercial, com ara el foment de l’associacionisme, l’organització de campanyes comercials o la gestió de fires i mercats.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad