Instal·len imatges de cales verges a la sala d’espera de l’UCI de l’Hospital

La iniciativa pretén fer més amable l’espera dels familiars dels pacients ingressats

 

La sala d’espera de la Unitat de Cures Intensives de l’Hospital de Manacor compta amb tres imatges de cales verges de Manacor amb la intenció de fer més amable l’estada dels familiars dels pacients ingressats. La instal·lació respon a la petició feta per part de la Comissió d’Humanització de l’Hospital de Manacor a l’Ajuntament de Manacor amb l’objectiu d’humanitzar els espais del centre sanitari.

La delegada d’Economia, Hisenda i Promoció de l’Ajuntament de Manacor, Maria Antònia Truyols, ha visitat aquest matí la instal·lació. L’han acompanyat la gerent de l’Hospital, Catalina Vadell, el director mèdic, Joan Bennàser, la directora d’infermeria, Francesca Rosal, Toni Galmés, membre de la Comissió d’Humanització de l’Hospital de Manacor, Elena Barceló, infermera, i Magdalena Torres, tècnica de Turisme de l’Ajuntament de Manacor, entre d’altres.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad