L’Ajuntament comença a fer net el torrent amb 8.000 euros de pressupost

Coexa ja fa feina per eliminar la proliferació de vegetació i brutor acumulades

 

Treballadors de Coexa han començat aquesta setmana a fer feines de neteja del llit del torrent que travessa Manacor, des de la rotonda del cilindre fins a l’Hiper Centro. És l’empresa que va resultar guanyadora del concurs públic convocat per l’Ajuntament a fi de fer net els trams urbans descoberts de cara a que les possibles pluges intenses de la tardor no es converteixen en inundacions. Molts veïnats i els partits de l’oposició manacorina ja havien protestat davant la proliferació de palmeres washingtònies, vegetació diversa i fins i tot brutícia i rates.

D’aquesta manera l’equip de govern de l’Ajuntament s’ha volgut avançar a la conselleria de Medi Ambient i arreglar el quilòmetre que està descobert i que passa per dins el casc urbà. Per altra banda també és cert que, segons una sentència judicial, han de ser els consistoris el que oficialment s’han de fer càrrec de la neteja dels llits que passen per la seva trama urbana. El pressupost estimat per les feines és de 8.000 euros.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad