El nombre de positius per Covid s’estabilitza a l’hospital de Manacor

Bona senyal de cara al cap de setmana

 

Estabilitat és la paraula que defineix aquest final de setmana a l’hospital de Manacor, pel que fa al nombre d’ingressats positius de Covid-19. A la Unitat de Cures Intensives, avui divendres, només hi ha una persona, un important notícia tenint en compte que dilluns a començament de la setmana encara eren tres les persones amb un pronòstic més greu que necessitaven atenció continuada. Parlant en números globals d’infectats de la comarca que necessitin atenció hospitalària, tenim que a hores d’ara hi ha 12 pacients més a planta, amb la qual cosa són tretze en total.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad