El PP acusa el pacte d’enganar els ciutadans amb la taxa de terrasses

“Tots aquells que es vulguin beneficiar d’aquesta suposada gratuïtat primer han de pagar la taxa i després han de sol·licitar una subvenció”

 

El Partit Popular de Manacor considera que l’equip de govern ha enganat els ciutadans “cercant el titular, en quant a la gratuïtat de la taxa d’ocupació pública”. “El passat 11 de maig, l’equip de govern municipal informava sobre la derogació de l’esmentada taxa. S’ompliren la boca dient que seria des de l’1 de gener del present any 2020″, protesten els conservadors.

La realitat però, ha estat una altra ben distinta. Tots aquells que es vulguin beneficiar d’aquesta suposada gratuïtat primer han de pagar la taxa i després han de sol·licitar una subvenció. “En definitiva, no es tracta de fomentar l’agilitat administrativa als perjudicats per la COVID-19, sinó més bé al contrari: obligar-los a pagar la taxa integra i després haver de sotmetre’s a la burocràcia per a demanar subvencions. En definitiva, un engany”, diu la portaveu i presidenta del Partit Popular de Manacor, Maria Antònia Sansó.

“El fet que l’equip de govern no compleixi el que ha anunciat enmig de gran pompa, no fa més que posar de relleu la seva forma de procedir habitual: improvisen i comencen la casa pel terrat. El primer que haurien d’haver fet era consultar les condicions legals possibles per a enllestir l’ajuda, la qual no dubtem en cap moment que s’ha de donar, i després anunciar-ho amb detall i precisió. El que no és de rebut és fer anuncis i que després resulti que són falsos. La gent se sent enganada”.

Així, des del PP local insten l’equip de govern a fer feina, “d’una vegada per totes, de forma assenyada i responsable amb l’únic objectiu de facilitar la vida als veïnats de Manacor”.

“Els ciutadans esperen dels polítics que donem resposta als seus problemes, no que els acabem de complicar la vida. Qualsevol que tingui un bar, un restaurant o requereixi d’ocupació de via pública, allò darrer que ha de menester és ara haver de demanar subvencions i moure papers, quan ja se li havia dit que la taxa seria gratuïta. Amb improvisació no anem bé” ha manifestat Sansó.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad