Mares i pares de La Salle demanen mantenir la jornada continuada mentre duri la Covid

Una àmplia representació de mares i pares d’alumnes del col·legi La Salle de Manacor s’han organitzat per demanar formalment a la direcció del centre, que l’horari continuat que s’està duent a terme actualment segueixi mentre l’amenaça per COVID-19 sigui vigent. Per això fa dos dies van iniciar una recollida de signatures i avui ja han arribat a les 225. En els propers dies es preveu duplicar el número d’adhesions a la sol·licitud.

Així mateix, els pares i mares que fan la petició tenen previst contactar amb representants de l’AMIPA del centre, així com al mateix director, per tal d’exposar la seva postura. Tampoc descarten mobilitzacions per tal de donar visibilitat a una reclamació que consideren primordial en la situació actual.

A causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19 i a fi de minimitzar els riscos associats als moviments de persones que es produeixen en les entrades i sortides del Col·legi La Salle Manacor, sol·liciten que mentre duri l’escenari B de formació en Educació Infantil i Primària, l’escola mantingui l’actual horari continuat, de 9 a 14 hores. Proposen, a més, que el col·legi mantingui els seus serveis fins a les 17 hores, oferint menjador i activitats extraescolars després de les 14 hores, així com l’actual servei d’escola matinera a les famílies que el requereixin.

Això permetria:

– Reduir notablement els moments de major aglomeració de persones, i per tant de risc, el que afavoriria una sortida escalonada des de les 14 i fins a les 17 hores. Les famílies que no facin ús del menjador recollirien els seus fills a les 14 hores, i les que sí a les 16 hores. Les que realitzassin activitats extraescolars a les 17 hores. En tots aquests horaris el centre pot establir un escalonament per grups bombolla.

– Que les famílies que requereixin del servei fins a les 17 hores, no es vegin perjudicades.

– Que les famílies que no facin ús del menjador o de les activitats extraescolars, redueixin desplaçaments innecessaris i acudeixin al centre únicament dues vegades al dia, enlloc de les quatre actualment previstes.

Així, les mares i pares de La Salle Manacor han posat a disposició de qui ho requereixi una adreça de correu electrònic, per tal de difondre la seva iniciativa. És el següent: seguridadCOVIDlasalle@gmail.com

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad