Baixen els ingressats a la UCI de l’hospital per Covid

Manteniment estable dels casos a la tercera planta

 

Baixen al mínim els ingressats a la Unitat de Cures Intensives de l’hospital comarcal de Manacor. És a dir que avui dimecres ja només hi ha una persona a la UCI, un important notícia tenint en compte que dilluns a començament de la setmana encara eren tres els positius per Covid que necessitaven atenció continuada. Així mateix això fa que pugin els malalts amb coronavirus que hi ha a planta després del trasllat, per la qual cosa en aquests moments són dotze. Una avenç important en el manteniment estable de casos a l’espera que la situació millori.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad