Baixen els ingressats a la UCI de l’hospital per Covid

Manteniment estable dels casos a la tercera planta

 

Baixen al mínim els ingressats a la Unitat de Cures Intensives de l’hospital comarcal de Manacor. És a dir que avui dimecres ja només hi ha una persona a la UCI, un important notícia tenint en compte que dilluns a començament de la setmana encara eren tres els positius per Covid que necessitaven atenció continuada. Així mateix això fa que pugin els malalts amb coronavirus que hi ha a planta després del trasllat, per la qual cosa en aquests moments són dotze. Una avenç important en el manteniment estable de casos a l’espera que la situació millori.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad