Arrenca una Fira de Teatre sense abonaments i amb menys butaques

Comença aquest divendres amb ‘Només la fi del món’, un espectacle de La Perla 29

 

Degut a les circumstàncies derivades de la COVID19 enguany no hi podrà haver abonaments i els espectacles s’aniran anunciant amb 15 dies d’antel·lació

La Fira de Teatre de Manacor arrenca aquest divendres 25 de setembre amb ‘Només la fi del món’, de la companyia La Perla 29, dirigida per Oriol Broggi. L’espectacle, del francès Jean-Luc Lagarce (1957-1995), recrea com després de 12 anys d’absència, un escriptor torna al seu poble natal per anunciar a la seva família que s’està morint. A mesura que el ressentiment reescriu el transcurs de la tarda, els conflictes surten a la llum alimentats pel dubte i la solitud. La funció es representarà els dies 25, 26 i 27 de setembre i, per la naturalesa de l’espectacle, la capacitat serà de 225 persones.

Nou funcionament

Degut a les circumstàncies derivades de la COVID-19, el Teatre de Manacor ha decidit que en la present edició de la Fira de Teatre els espectacles s’aniran anunciant entre 10 i 15 dies abans de la data de representació. La venda d’entrades es farà dins els set o vuit dies abans de la data de la funció, pel que no hi podrà haver abonaments. Així, hi haurà un preu únic, que serà el més econòmic possible i tots els espectacles s’han programat a l’Auditori.

La venda d’entrades individuals o per a unitats de convivència de dues persones es pot fer mitjançant la web del teatre: www.teatredemanacor.cat. Per a les unitats de convivència superiors a dues persones i fins un màxim de cinc, es poden reservar al correu electrònic teatre@teatredemanacor.cat.

A la taquilla de l’Auditori (Passeig Ferrocarril, cantonada amb el carrer de Tarragona) es vendran entrades individuals o unitats de convivència de 2 fins a 5 persones.

HORARI DE VENDA D’ENTRADES A L’AUDITORI DE MANACOR:

Dimecres, dia 23: de 16:30 a 20:00 h a l’Auditori de Manacor. Dijous, dia 24: de 17:00 a 20:30 h a l’Auditori de Manacor. Divendres, dia 25: de 17:00 a 20:30 h a l’Auditori de Manacor. Dissabte, dia 26: de 17:00 a 20:30 h a l’Auditori de Manacor. Diumenge, dia 27: de 16:30 a 19:30 h a l’Auditori de Manacor.

Pel que fa al retorn dels diners de les entrades dels espectacles que no s’han pogut representar, el Teatre de Manacor recorda que es pot fer de dues maneres: a taquilla, per a qui les hagi comprat presencialment; i amb una transferència, per a qui les hagi comprat en línia.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad