Tornen les visites guiades per conèixer Manacor a partir d’octubre

“Perquè Manacor no és lleig, és desconegut”. Seran cada dissabte en dos horaris i rutes distintes

 

Valorar el patrimoni i aconseguir que tant els veïnats com els visitants coneguin Manacor i les seves històries, peculiatitats i anècdotes a través dels seus espais i llocs més emblemàtics. “Perquè Manacor no és lleig, és desconegut”, explica Maria Magdalena Sureda, la guia encarregada de dur a terme, cada dissabte a partir d’octubre, les rutes explicatives i gratuïtes pel centre de la ciutat.

Seran dues rutes i dos horaris diferents: per una part l’anomenada ‘Manacor, una mirada cap enrera’ destinada sobretot a aquelles persones de fora que volen conèixer les principals referències històriques i arquitectòniques manacorines; i ‘Manacor, mirant cap el cel’ amb un itinerari més pensat pels locals que volen aprofundir més en absorbir peculiaritats possiblement desconegudes de racons no tan referenciats. Començarien a les 10 i a les 12h. a la plaça del Convent com a punt de trobada.

 

 

“Es tracta de fer incís en els detalls i les anècdotes, perquè de ben segur que hi ha moltes coses que encara desconeixem de la nostra ciutat”, explica la regidora d’Urbanisme i Patrimoni local, Núria Hinojosa. Segons la responsable del Museu d’Història, Magdalena Salas “hi haurà un abans i un després de les rutes. Pot ser que a nivell exterior Manacor tengui fama de ser lleig, però és un poble de tradició antiga que, si el coneixes, està ple de detalls imprescindibles”.

Això sí, és necessari reservar plaça a través del Museu d’Història de Manacor, perquè a conseqüència de la crisi sanitària, només es podran apuntar fins un total de 15 persones per visita, cada una d’elles d’una hora i mitja de durada aproximadament. “La intenció és continuar més enllà del més d’octubre, i fer-les extensives als mesos d’estiu perquè també els turístes puguin gaudir-les en altres idiomes”, diu Salas. De moment seran totes en català.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad