Mal inici de setmana pel que fa als ingressats per Covid

Es romp la tendència experimentada la darrera setmana

 

La tendència positiva dels darrers dies pel que fa al nombre d’ingressats positius per Covid a l’hospital de Manacor, s’ha romput aquest cap de setmana. Les darreres notícies arribades del centre ens indiquen que en aquest moments hi ha 14 pacients entre la tercera planta (onze) i la Unitat de Cures Intensives (UCI, amb tres més). Unes xifres que tot i no ser preocupants, sí que han se ser vigilades ara que comença la tardor. Es preveu que els ingressats puguin anar baixant a mesura que es donin altes a pacients procedents de les residència de la tercera edat de Sant Joan i Cala Rajada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad