Manacor baixa dels 50 casos actius de Covid-19

En el que duim de crisi sanitària al municipi s’han contagiat més de 200 persones

 

El municipi de Manacor baixa dels 50 casos positius actius de Covid-19 confirmats per PCR. Una xifra descendent tenint en compte que fa només unes setmanes la tendència tornava a ser a l’augment. En aquests moments idò i segons les dades que maneja la conselleria de Salut del Govern, a Manacor hi ha 47 perones malaltes de coronavirus que, en la seva gran majoria, passen la quarentena a casa seva en no presentar complicacions. Segons les dades totals acumulades, en tot el que duim de crissi sanitària, al municipi s’han contagiat de Covid 221 perones, 166 de les quals ja han estat donades d’alta i vuit han mort.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad