Vint-i-un agents de la Policia Local estan apartats per Covid19

L’Ajuntament es veu obligat a reorganitzar el servei i explica que es manté el 100% de l’activitat

 

La Policia Local de Manacor ha fet una redistribució horària dels seus efectius per optimitzar al màxim els recursos disponibles i fer front a les 21 baixes relacionades amb la Covid19 que hi ha entre els agents i així poder cobrir el servei de manera efectiva. La plantilla de la Policia Local compta amb 84 efectius. En total, els agents que han donat positiu en les proves realitzades per detectar la Covid19 són 8.

D’aquests, 6 varen contraure el virus fora de l’activitat laboral i només 2 es varen contagiar desenvolupant les seves tasques professionals. Els 13 agents restants que es troben confinats ja han donat negatiu a la primera prova PCR que se’ls ha realitzat i, a l’espera que se’ls realitzi la segona i es confirmi el segon negatiu així com marquen els protocols, es preveu que es puguin reincorporar a la feina la setmana que ve.

El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha sol·licitat a la conselleria de Salut que es revisi el protocol de les proves Covid19 per als serveis essencials, de manera que es puguin escurçar els terminis entre les dues proves PCR i no s’hagin d’esperar 14 dies. Així mateix, Oliver també ha demanat la col·laboració de la Policia Nacional perquè assumeixi les tasques de seguretat ciutadana que li corresponen. Igualment, el batle agraeix la col·laboració per part dels agents que s’han posat a disposició per cobrir el servei.

L’Ajuntament de Manacor pot assegurar que, amb aquestes actuacions, el servei està garantit. El protocol sanitari s’ha reforçat, de manera que s’han fet grups estancs. També s’han fet noves recomanacions per a l’ús de les zones comunes de les instal·lacions i per a la desinfecció d’estris i eines de feina.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad