Notable descens de positius per Covid a la tercera planta de l’hospital

Bons auguris i noves altes respecte ahir

 

Evolució positiva dels ingressats per coronavirus a l’hospital de Manacor. Si fa uns dies varem arribar a parlar d’una vintena de positius que romanien entre la tercera planta del centre i la Unitat de Cures Intensives (UCI), avui dijous hem de parlar d’una nou descens respecte ahir. Ara mateix són onze els ingressats totals l’hospital de referència del Sector Sanitari de Llevant. Vuit a planta (ahir eren onze) i tres a la UCI. Ara caldrà esperar quina serà la tendència passat aquest cap de setmana, que sembla que serà clau de cara a saber si anam per bon camí.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad