L’Ajuntament reclama 450.000 euros per taxes de fems de lloguers vacacionals

“És una qüestió de justícia tributària, ja que tothom ha de pagar allò que li correspon”

 

La regidora d’Hisensa, Maria Antònia Truyols, ha recordat que enguany es procedirà a regularitzar els darrers quatre anys de la taxa de fems dels habitatges vacacionals, que fins ara se’ls havia cobrat la corresponent habitatges d’ús residencial. «És una qüestió de justícia tributària, ja que tothom ha de pagar allò que li correspon», ha assegurat.

La regularització ve motivada perquè l’1 de gener de 2021 prescriu el rebut corresponent a l’any 2017, pel que l’Ajuntament deixaria de percebre aquests ingressos corresponents als quatre darrers anys i que ascendeixen a 450.000 euros.

A tall d’exemple, per a un habitatge vacacional de 2 plantes en sòl rústic, l’Ajuntament hauria de retornar al titular 10,41 euros en concepte de taxa de fems dels exercicis 2017, 2018 i 2019 i el rebut de 2020 puja a 77,22 euros. Per a un habitatge vacacional de 4 places en sòl rústic, l’import de la regularització puja a 186,79 euros i el rebut de 2020 a 154,44 euros. En el cas d’un habitatge vacacional de 6 places en sòl urbà, l’import de la regularització ascendeix a 611,73 euros i el rebut de 2020 amb tarifa reduïda de la taxa de fems, a 236,5 euros.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad