Vox exigeix retirar l’arbre de la memòria: “És un tros de ferro rovellat, empalaran els nins”

El partit lamenta que “la miopia sectària i revengista no els permeti ni tan sols tenir en compte el risc dels més petits”

VOX Manacor ha exigit al batle del municipi, Miquel Oliver, la retirada immediata de l’Arbre de la Memòria inaugurat diumenge en cosiderar-lo un element poc segur pels nins que juguin al parc municipal. Així ho ha manifestat el coordinador de VOX Manacor, Javier Fernández: “això que en diuen Arbre de la Memòria és un tros de ferro rovellat, ple de puntes que està a una àrea de joc infantil. No es tracta del que representa, es tracta del risc que suposa pels nins. Aconseguiran empalar-los amb la memòria històrica”.

L’Arbre de la Memòria es va instal·lar diumenge passat gràcies a la col·laboració de la Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització, a través de la Secretaria Autonòmica de Memòria Democràtica i Bon Govern i l’Ajuntament a l’antic cementiri de Manacor. Fernández ha insistit en la necessitat “d’adequar la ubicació”, i ha lamentat que “la miopia sectària i revengista no els permeti ni tan sols tenir en compte el risc dels més petits”.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad