El ConectaBalear tanca la plantilla amb el retorn del brasiler Caetano Filter

Ve per reforçar l’eficència en la recepció i l’atac després d’una temporada a Xipre

 

El ConectaBalear tanca la seva plantilla per la Superlliga 2020-21 amb el fitxatge estrella del receptor brasiler Caetano Filter, que torna a Manacor i s’incorpora a el conjunt de Lluís Enric Molada amb l’objectiu d’imprimir major eficiència en recepció i oferir més recursos en l’atac.

El director tècnic de l’equip, Diego Gallego, s’ha mostrat satisfet d’aquesta incorporació ja que “Filter és un jugador eficaç a recepció i ens permetrà construir un joc més ordenat i precís en l’atac”. El club ja portava mesos intentant tancar aquesta incorporació, després de quedar molt satisfet de l’eficàcia que el jugador va demostrar en recepció i atac en la primera temporada de Superlliga a Manacor, formant una bona dupla amb el col·locador brasiler Pedro Jukoski (ara en CV Terol). En aquella temporada va finalitzar la Superlliga proclamant-se com el millor atacant, després de renovar la condició de MVP en nombroses jornades del torneig nacional.

Filter ha aterrat a l’aeroport de Palma procedent de Porto Alegre, després de passar una temporada a Xipre al Pafiakos Pafos. El jugador havia expressat en nombroses ocasions les seves ganes de tornar a l’illa i al ConectaBalear “on hi ha la millor afició del món”. Precisament el director tècnic de club, Diego Gallego, ha afirmat d’ell que “l’atac i la recepció són els seus punts forts, però sobretot el seu caràcter tan competitiu, cosa que dóna molta energia al públic però sobretot a la resta de jugadors, que desitgen tenir-ho al seu costat “.

Filter inicia avui els seus entrenaments amb la resta de companys de l’equip al poliesportiu M. A. Nadal, i es prepara així per intervenir en el Premi Ciutat de Palma, i pel tret de sortida de la Superlliga. Equip i afició l’esperen amb els braços oberts a la tercera temporada del ConectaBalear a l’èlit del voleibol.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad