El ConectaBalear tanca la plantilla amb el retorn del brasiler Caetano Filter

Ve per reforçar l’eficència en la recepció i l’atac després d’una temporada a Xipre

 

El ConectaBalear tanca la seva plantilla per la Superlliga 2020-21 amb el fitxatge estrella del receptor brasiler Caetano Filter, que torna a Manacor i s’incorpora a el conjunt de Lluís Enric Molada amb l’objectiu d’imprimir major eficiència en recepció i oferir més recursos en l’atac.

El director tècnic de l’equip, Diego Gallego, s’ha mostrat satisfet d’aquesta incorporació ja que “Filter és un jugador eficaç a recepció i ens permetrà construir un joc més ordenat i precís en l’atac”. El club ja portava mesos intentant tancar aquesta incorporació, després de quedar molt satisfet de l’eficàcia que el jugador va demostrar en recepció i atac en la primera temporada de Superlliga a Manacor, formant una bona dupla amb el col·locador brasiler Pedro Jukoski (ara en CV Terol). En aquella temporada va finalitzar la Superlliga proclamant-se com el millor atacant, després de renovar la condició de MVP en nombroses jornades del torneig nacional.

Filter ha aterrat a l’aeroport de Palma procedent de Porto Alegre, després de passar una temporada a Xipre al Pafiakos Pafos. El jugador havia expressat en nombroses ocasions les seves ganes de tornar a l’illa i al ConectaBalear “on hi ha la millor afició del món”. Precisament el director tècnic de club, Diego Gallego, ha afirmat d’ell que “l’atac i la recepció són els seus punts forts, però sobretot el seu caràcter tan competitiu, cosa que dóna molta energia al públic però sobretot a la resta de jugadors, que desitgen tenir-ho al seu costat “.

Filter inicia avui els seus entrenaments amb la resta de companys de l’equip al poliesportiu M. A. Nadal, i es prepara així per intervenir en el Premi Ciutat de Palma, i pel tret de sortida de la Superlliga. Equip i afició l’esperen amb els braços oberts a la tercera temporada del ConectaBalear a l’èlit del voleibol.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad