Continua la tendència descendent d’ingressats per Covid a l’hospital de Manacor

Es confirma la corba descendent iniciada fa ja uns dies

 

Continua la corba descendent pel que fa al nombre d’ingressats positius per Covid a l’hospital de Manacor. Si ahir parlàvem d’un petit augment, avui dimecres hem de continua parlant d’una lleu però constant desescalada en termes generals. Les darreres notícies arribades del centre hospitalari ens indiquen que en aquest moments hi ha 14 pacients entre la tercera planta (onze) i la Unitat de Cures Intensives (UCI, amb tres més).

Com ja dèiem ahir aquestes xifres, poc a poc, fan que la concentració de la malalts per coronavirus a l’hospital no sigui excessivament preocupant tenint en compte l’acusada corba ascendent de les darreres setmanes que va fer que es sobrepassessin la vintena d’ingressos, molts sobrevinguts després de l’allau de positius a una serie de residències de la zona.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad