Petit augment d’ingressats per Covid a l’hospital

Continua havent-hi a més tres pacients positius a la UCI

 

Finalment la tendència positiva dels darrers dies pel que fa al nombre d’ingressats positius per Covid a l’hospital de Manacor, s’ha romput aquest dimarts, quan les darreres notícies arribades del centre ens indiquen que en aquest moments hi ha 16 pacients entre la tercera planta (tretze) i la Unitat de Cures Intensives (UCI, amb tres més).

Unes xifres no excessivament preocupants tenint en compte l’acusada corba ascendent de les darreres setmanes que va fer que es sobrepassessin la vintena d’ingressos per coronavirus, tot s’ha de dir, molts d’ells procedents de les residència de la tercera edat de Sant Joan i Cala Rajada.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad