Bonanza obri a Can Jordi des Racó amb carns a la brasa i bon menjar mallorquí

Serà a partir del proper dia 1 d’octubre, des de les 8 del matí fins a la 1 del vespre

 

El conegut Bonanza de Cala Millor obri un nou restaurant a Can Jordi des Racó de Manacor. Serà el proper dia 1 d’octubre a partir de les 8 del dematí. Segons expliquen els seus socis, les seves especialitats seran les carns de qualitat a la brasa i els plats de cuina mallorquina, a més de berenars i postres casolans. Tendrà obert cada dia fins a la una del vespre ininterrompudament.

Els dies feines dispisarà d’un ampli menú amb cinc primers (entre els que destacaran l’arròs brut, la paella i els caragols) i una dotzena de segons plats amb tot tipus de carns i peix, amb uns preus que aniran entre els 8 i 12 euros.

D’altra banda els caps de setmana i festius disposarà també d’un buffet assistit amb una gran varietat de plats i postres de la casa, que es podran degustar tant de dins com a la seva terrassa exterior.

Així mateix el nou Bonanza Can Jordi des Racó de Manacor vol especialitzar-se en bons berenars amb preus a partir dels 5 euros, i amb la possibilitat de degustar bons variats, pambolis i carns torrades.

“Volem mantenir una filosofia de menjar i forma de funcionar similar a la del Bonanza de Cala Millor”, expliquen, “amb qualitat a bons preus”.

El local també disposarà d’una zona de diversió infantil amb elements inflables perquè els més petits puguin jugar i estar entretinguts. Amb música en viu els caps de setmana i grans pantalles per no perdre detall dels millors partits de futbol o de les curses de cavalls. A més tindrà wifi de franc.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad