Bonanza obri a Can Jordi des Racó amb carns a la brasa i bon menjar mallorquí

Serà a partir del proper dia 1 d’octubre, des de les 8 del matí fins a la 1 del vespre

 

El conegut Bonanza de Cala Millor obri un nou restaurant a Can Jordi des Racó de Manacor. Serà el proper dia 1 d’octubre a partir de les 8 del dematí. Segons expliquen els seus socis, les seves especialitats seran les carns de qualitat a la brasa i els plats de cuina mallorquina, a més de berenars i postres casolans. Tendrà obert cada dia fins a la una del vespre ininterrompudament.

Els dies feines dispisarà d’un ampli menú amb cinc primers (entre els que destacaran l’arròs brut, la paella i els caragols) i una dotzena de segons plats amb tot tipus de carns i peix, amb uns preus que aniran entre els 8 i 12 euros.

D’altra banda els caps de setmana i festius disposarà també d’un buffet assistit amb una gran varietat de plats i postres de la casa, que es podran degustar tant de dins com a la seva terrassa exterior.

Així mateix el nou Bonanza Can Jordi des Racó de Manacor vol especialitzar-se en bons berenars amb preus a partir dels 5 euros, i amb la possibilitat de degustar bons variats, pambolis i carns torrades.

“Volem mantenir una filosofia de menjar i forma de funcionar similar a la del Bonanza de Cala Millor”, expliquen, “amb qualitat a bons preus”.

El local també disposarà d’una zona de diversió infantil amb elements inflables perquè els més petits puguin jugar i estar entretinguts. Amb música en viu els caps de setmana i grans pantalles per no perdre detall dels millors partits de futbol o de les curses de cavalls. A més tindrà wifi de franc.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad