L’Hospital estableix un control amb targeta per limitar els acompanyants

L’haurà de dur de manera que sigui sempre visible per part de tot el personal

 

A causa de la situació de pandèmia per la COVID-19, l’Hospital de Manacor ha establert un sistema de control per accedir a les habitacions de les diferents unitats d’hospitalització que es posa en marxa avui dilluns. Només hi podrà accedir un acompanyant per pacient. Aquest acompanyant haurà de dur la targeta de manera que sigui visible.

Aquesta mesura intenta controlar i reduir el nombre d’entrades i sortides de persones, amb la finalitat de garantir la seguretat dels pacients i de facilitar les tasques assistencials dels professionals sanitaris.

Per aconseguir aquesta targeta:

– Si sou acompanyant d’un pacient us heu de dirigir al Servei d’Atenció a les Persones en horari de 8.00 a 14.00 h. Si és fora d’aquest horari, us heu de dirigir al taulell d’Admissió. En cap de setmana o dia festiu us atendran fins a les 21.00 h.

Ambdós serveis estan situats a l’entrada principal de l’Hospital.

El personal us entregarà la targeta d’acompanyant que us identifica. A la targeta hi figurarà el número d’habitació i llit del pacient.

Mentre sigueu a l’Hospital:

– Recordau que mentre sigueu a l’Hospital, heu de dur ben visible la targeta. Així, el personal us podrà identificar. En cas contrari, el personal us podrà demanar que abandoneu l’Hospital.

– Us recomanam que l’acompanyant sigui la mateixa persona durant tot el dia. Si hi ha un canvi d’acompanyant, li haureu d’entregar la targeta perquè vagi identificat.

– Quan us n’aneu de l’Hospital, heu de deixar la targeta d’acompanyant a la bústia “Recollida de targetes d’acompanyant” que hi ha a la sortida de l’Hospital.

– En el cas de situacions especials el personal de la planta valorarà la possibilitat de tenir més d’un acompanyant. En aquest cas, li lliurarà una altra targeta anomenada d’“Acompanyant en Situacions Especials”, que haurà de retornar al control d’infermeria quan se’n vagi.

Recordau que per disminuir la transmissió de la COVID-19 heu de complir les mesures de seguretat següents:

– Heu de dur sempre la màscara.

– Manteniu una higiene correcta de mans: rentau-vos-les amb aigua i sabó o amb solució 

alcohòlica en entrar i sortir de l’habitació.

– Vigilau la higiene respiratòria: tossiu i esternudau tapant-vos la boca i el nas amb el colze, emprau mocadors d’un sol ús.

– No visiteu cap pacient si teniu símptomes gripals.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad