Covid a Manacor: baixen els ingressats a planta però pugen els de l’UCI

En tot cas la tendència a l’hospital comarcal és clarament descendent

 

Notícies agredolces les que arriben des de la gerència de l’Hospital de Manacor. I és que, per una banda es confirma la corba descendent pel que fa als ingressats totals que en aquests moments hi ha al centre hospitalari comarcal, de 18 el divendres a 15 avui dilluns, però en canvi pugen lleugerament els que són a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Així doncs en aquests moments són 12 els malalts positius per coronavirus aillats a la tercera planta, però ja són 3 els que presenten un estat més greu a la UCI. De totes formes la tendència és de descongestió i millors perspectives que la passada setmana.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad