Covid a Manacor: baixen els ingressats a planta però pugen els de l’UCI

En tot cas la tendència a l’hospital comarcal és clarament descendent

 

Notícies agredolces les que arriben des de la gerència de l’Hospital de Manacor. I és que, per una banda es confirma la corba descendent pel que fa als ingressats totals que en aquests moments hi ha al centre hospitalari comarcal, de 18 el divendres a 15 avui dilluns, però en canvi pugen lleugerament els que són a la Unitat de Cures Intensives (UCI). Així doncs en aquests moments són 12 els malalts positius per coronavirus aillats a la tercera planta, però ja són 3 els que presenten un estat més greu a la UCI. De totes formes la tendència és de descongestió i millors perspectives que la passada setmana.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad