L’home guanya el cavall en una cursa d’allò més emocionant

Joan Ros, l’atleta del Club Atletisme Manacor ha guanyat avui capvespre el repte de velocitat que l’enfrontava al millor cavall de finals de 2019, Ritz du Bocage, menat pel també millor joquei de l’any, Jaume Fluxà, enmig d’un ambient festiu i unes graderies plenes tenint en compte les restriccions d’aforament imposades per les autoritats sanitàries.

 

 

La cursa ha començat puntual, a les 19,15h. quan, tant Ros, que partia d’aturat i havia de córrer 400 metres (la distància d’una volta a una pista d’atletisme), com Ritz du Bocage, que ja sortia llençat però n’havia de fer 800, han començat a donar velocitat a les seves cames. Les bones sensacions mostrades pel manacorí ja des de l’inici i pel pas per corba, sempre aferrat a la corda interior per guanyar metres, han passat per davant la velocitat punta en recta de Fluxà.

I tot i que es preveia que tant l’home com el cavall arribarien a la línia de meta amb un temps aproximat d’un minut, Ros ha esprintat fort als darrers cent metres, el que li ha permès arribar amb certa aventatge i poder aturar el cronòmetre en un temps de 55,56 segons.

https://www.facebook.com/revista07500/posts/349413596469275

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad