Rafel Perelló entra a formar part del ple de l’Escola de Mallorquí

Per la seva gran tasca de recerca i l’estima per la llengua i la cultura pròpies

 

El gran coneixedor de les tradicions i la cultura popular manacorina, Rafel Perelló, entrarà a formar part, a partir del proper dilluns, del ple de l’Escola Municipal de Mallorquí de Manacor. Es té en compte així la seva gran tasca de recerca i de posada en valor de paraules, expressions, supersticions i història oral del municipi.

Actualment dins el ple de l’Escola Municipal de Mallorquí hi ha representació de l’Ajuntament, del Govern, el Consell de Mallorca, la Universitat de les Illes Balears, l’Obra Cultural Balear, docents del municipi i veïnats de demostrada estima per la llengua i cutura catalana.

Dins aquest darrer bloc hi ha la docent i ex directora de la Institució Antoni Maria Alvover, Maria Magdalena Gelabert, el professor i periodista Antoni Riera i l’ex regidor Joan Llodrà, que en haver-sen anat com a conseller insular no pot continuar desenvolupant la seva tasca a l’Escola, i així serà substituït per Perelló, el nomenament del qual es farà efectiu per part del batle, Miquel Oliver, durant el proper plenari de l’Ajuntament.

Print Friendly, PDF & Email