Continua la desescalada d’ingressats per Covid a l’hospital

Tercer dia de bones notícies per acabar la setmana

 

Tercer dia consecutiu de bones notícies des de l’hospital comarcal de Manacor. Si a principis de setmana es mantenien estables les xifres que deien que a la tercera planta habilitada hi havia vint pacients positius per Covid-19 i ahir parlàvem d’un descens fins als 17, avui divendres són un menys, 16, els que han de menester un llit al centre hospitalari de referència del Sector Sanitari de Llevant. Una lleugera desescalada que permet ser una mica optimista de cara a les properes setmanes de finals d’estiu. Això sí, continua havent-hi dos pacients més greus a la UCI.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad