Baixen lleugerament els ingressats per Covid a Manacor

Bones notícies des de l’Hospital. Es romp la tendència negativa de la darrera setmana

 

Bones notícies, després de dies d’augments i incerteses, les que arriben des de l’Hospital de Manacor. Avui dijous han baixat lleugerament els ingressats positius per coronavirus que eren a la tercera planta, i han passat dels 20 de principis de setmana a 17, el que suposa un cert respir dins el personal sanitari local.

Cal dir que l’increment registrat durant la darrera setmana és conseqüència directa de l’allau de casos constatats entre usuaris de les residències de Sant Joan i Cala Rajada, alguns dels quals foren traslladats fins a Manacor. Així doncs, es preveu que durant els següents dies les xifres puguin baixar inclús una mica més. Es mantenen els dos pacients que fa més d’una setmana que són a la UCI.

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad