Torna el Festival emParaular de narracions en viu

La quarta edició del festival, del 16 al 19 de setembre, es consolida com un referent de la narració oral a Mallorca

 

IV edició del festival “emParaular” a Manacor, una iniciativa única a Mallorca en què es dóna veu a les narracions i a la paraula viva, directa, per a tothom que vulgui escoltar i sentir les històries que, enguany, contaran nou narradors, tres músics i tres glosadors durant quatre dies.

Com en les edicions anteriors, el festival començarà dimecres dia 16 de setembre amb una conferència, Mestres de la paraula, relacionada amb la cultura oral que, tanmateix, enguany tindrà un format molt singular i que anirà a càrrec de Bàrbara Sagrera, exgerent de la Institució Alcover i autora del Corpus de fraseologia de les Illes Balears, l’actriu Bàrbara Nicolau i la guitarrista Alícia Olivares.

En els dies posteriors participaran en el festival un total de vuit narradors i dos músics més (Joan Gomila, Francesca Vadell, Jaume Gayà, Margalida Amengual, Danielle Fregapane, Sebastià Adrover, Salvador Miralles, Maria Antònia Salas, Carme Gonzàlez i Roger Pistola), amb la particularitat que, a diferència d’altres anys en què hi participaren narradors de Mallorca i de fora Mallorca, al 2020 tots els que hi prenen part són manacorins. A més els Glosadors de Mallorca protagonitzaran un acte dedicat a la glosa i la fraseologia de les Illes Balears, sota el títol Brancam de paraula dita.

En aquesta IV edició “emParaular” es consolida com un referent de la narració oral a Mallorca, amb contacontes per als més petits i narracions per als adults. El plat fort serà dissabte dia 19 de setembre, amb sessions de matí, horabaixa i vespre. Tots els actes del festival es realitzaran a espais oberts, són gratuïts i amb capacitat limitada. Per assistir-hi cal recollir les invitacions a l’Oficina de Turisme de Manacor o sol·licitar-les a cultura@manacor.org o al whatsapp 660 350 633, indicant nom i llinatges (màxim 4 reserves per persona).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad