Dos dies seguits sense nous ingressats per Covid a Manacor

Es manté el nombre de positius a la tercera planta i a la UCI

 

El nombre d’ingressats per coronavirus, tot i ser elevat, s’ha estabilitzat durant aquesta setmana i fa dos dies que a l’hospital de Manacor no hi ingressen nous afectats per Covid. Tot i això, si la setmana passada acabava amb 17 pacients a la tercera planta, en aquests moments ja en són 20, una xifra preocupant donades dels circumstàncies i la tendència ascendent d’aquesta anomenada segona onada de contagis. Cal recordar també que encara resten dos malalts de Covid més a la Unitat de Cures Intensives (UCI) a l’espera d’evolució.

Xavier Mesquida: “El virus encara circula i la gent s’ha relaxat molt…”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad