Dos dies seguits sense nous ingressats per Covid a Manacor

Es manté el nombre de positius a la tercera planta i a la UCI

 

El nombre d’ingressats per coronavirus, tot i ser elevat, s’ha estabilitzat durant aquesta setmana i fa dos dies que a l’hospital de Manacor no hi ingressen nous afectats per Covid. Tot i això, si la setmana passada acabava amb 17 pacients a la tercera planta, en aquests moments ja en són 20, una xifra preocupant donades dels circumstàncies i la tendència ascendent d’aquesta anomenada segona onada de contagis. Cal recordar també que encara resten dos malalts de Covid més a la Unitat de Cures Intensives (UCI) a l’espera d’evolució.

Xavier Mesquida: “El virus encara circula i la gent s’ha relaxat molt…”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad