El II Torneig Ciutat de Manacor de Vòlei enfrontarà el ConectaBalear i l’Urbia Palma

Tan sols es posaran a la venda 160 entrades, però serà retransmès en directe

 

L’ajuntament de Manacor ha acollit aquest dimarts matí la presentació oficial del II Torneig Ciutat de Manacor de vòlei, que tendrà lloc el proper dissabte dia 12 de setembre a les 18h al Poliesportiu Miquel Àngel Nadal. El partit es disputarà entre el Conectabalear Club Volei Manacor i l’Urbia Volei Palma.

Han assistit a l’acte el batle de Manacor, Miquel Oliver; el delegat d’Esports, Artur Aguiló; el president del Conectabalear Club Volei Manacor, Andreu Mesquida; a més d’una representació dels jugadors de l’equip manacorí. Degut a la situació sanitària actual, l’aforament estarà limitat a 160 assistents i el club prega que les entrades es reservin amb antelació. Igualment, el partit serà retransmès per streaming a través del següent enllaç: directes.voleimanacor.club

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad