Entrades quasi esgotades per veure la cursa de l’home contra el cavall

Les poques que queden encara es poden comprar al mateix hipòdrom de 9 a 13 hores

 

Si voleu veure en directe la cursa de velocitat de l’home contra el cavall que es celebrarà aquest dissabte a les 19,15h. a l’hipòdrom de Manacor, haureu d’espavilar i fer via. En només dos dies de venda al públic l’organització ja quasi ha exhaurit el paper que esperava liquidar a finals de setmana. Tot un èxit que ha superat les ja de per sí bones expectatives. I és que cal recordar que en bon primer dia ja sen van vendre més de 200. Demà està previst que tornin a obrir les taquilles de l’hipòdrom, de 9 a 13h., per despatxar les poques que quedin.

Recordem que el repte enfrontarà Ritz du Bocage, menat pel joquei Jaume Fluxà (el cavall més ràpid del passat desembre i el menador més regular de 2019, que hauran de recórrer 800 metres) i a l’atleta del Club Atletisme Manacor, Joan Ros (que n’haurà de fer 400).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad