Entrades quasi esgotades per veure la cursa de l’home contra el cavall

Les poques que queden encara es poden comprar al mateix hipòdrom de 9 a 13 hores

 

Si voleu veure en directe la cursa de velocitat de l’home contra el cavall que es celebrarà aquest dissabte a les 19,15h. a l’hipòdrom de Manacor, haureu d’espavilar i fer via. En només dos dies de venda al públic l’organització ja quasi ha exhaurit el paper que esperava liquidar a finals de setmana. Tot un èxit que ha superat les ja de per sí bones expectatives. I és que cal recordar que en bon primer dia ja sen van vendre més de 200. Demà està previst que tornin a obrir les taquilles de l’hipòdrom, de 9 a 13h., per despatxar les poques que quedin.

Recordem que el repte enfrontarà Ritz du Bocage, menat pel joquei Jaume Fluxà (el cavall més ràpid del passat desembre i el menador més regular de 2019, que hauran de recórrer 800 metres) i a l’atleta del Club Atletisme Manacor, Joan Ros (que n’haurà de fer 400).

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad