Augmenten els ingressats per Covid a l’hospital de Manacor

Continua la tendència ascendent de positius a la tercera planta

 

El nombre d’ingressats per coronavirus segueix la seva escalada ascendent al Sector Sanitari de Llevant, del que l’hospital de Manacor és el centre de referència. Així, si la setmana passada acabava amb 17 pacients a la tercera planta, aquest dilluns ja en són 20, una xifra ja preocupant donades dels circumstàncies i la tendència ascendent d’aquesta anomenada segona onada de contagis. A més d’aquesta vintena de positius, cal recordar que encara resten dos malalts de Covid més a la Unitat de Cures Intensives (UCI) a l’espera d’evolució.

Xavier Mesquida: “El virus encara circula i la gent s’ha relaxat molt…”

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad