Així era per dins el xibiu il·legal de Cala Varques

Desmantellat entre divendres i dissabte després d’una dècada fent negoci de manera fraudulenta

 

Després de deu anys d’assentament i negoci il·legal, finalment aquest passat cap de setmana agente de Medi Ambient de les Illes Balears i de l’Institut Balear de la Natura (Ibanat) van procedir, amb la pertinent autorització judicial, al desmantellament del xibiu de Cala Varques. Les tasques, que van tenir lloc entre divendres i dissabte migdia, van treure a la llum també com era excatament aquest quiosc en plena platja i com operava diàriament fent negoci de manera fraudulenta.

 

Denunciades 18 persones per acampar il·legalment a Cala Varques

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad