Així era per dins el xibiu il·legal de Cala Varques

Desmantellat entre divendres i dissabte després d’una dècada fent negoci de manera fraudulenta

 

Després de deu anys d’assentament i negoci il·legal, finalment aquest passat cap de setmana agente de Medi Ambient de les Illes Balears i de l’Institut Balear de la Natura (Ibanat) van procedir, amb la pertinent autorització judicial, al desmantellament del xibiu de Cala Varques. Les tasques, que van tenir lloc entre divendres i dissabte migdia, van treure a la llum també com era excatament aquest quiosc en plena platja i com operava diàriament fent negoci de manera fraudulenta.

 

Denunciades 18 persones per acampar il·legalment a Cala Varques

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad