La peixateria de ses Verdures obri aquest dijous

L’empresa Pescados David Castel SL la gestionarà els propers 10 anys

 

Sa Botiga des Peix, així és com s’anomenarà a partir d’ara la peixetaria municipal de la plaça de ses Verdures de Manacor, que aquest dijous reobrirà oficialment després d’onze anys tancada. L’ajuntament ha adjudicat la concessió administrativa a l’empresa Pescados David Castel SL, que ha aconseguit la puntuació més alta de les dues ofertes presentades, a raó de 700 euros mensuals. La concessió és per un període de cinc anys, prorrogable per cinc més.

El local de la peixateria té una superfície de 64 m2 i està distribuït en una zona d’atenció al públic, zona de venda i manipulació, zona d’obrador, un vestidor i un bany. A més d’una cambra frigorífica ja instal·lada. Per tant tot està a punt perquè el servei pugui posar-se en marxa a manca de dur-hi els estris propis o les bàscules.

La peixateria municipal tornarà a obrir per setembre

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. Les cookies són petits arxius de text que els llocs web que visita emmagatzemen al vostre navegador. Solen contenir un lloc web i un identificador. Ajuden a millorar la seva experiència mentre navega al nostre lloc web. En fer clic al botó Acceptar, dóna consentiment a l\'ús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits.    Configurar y més informació
Privacidad