La peixateria de ses Verdures obri aquest dijous

L’empresa Pescados David Castel SL la gestionarà els propers 10 anys

 

Sa Botiga des Peix, així és com s’anomenarà a partir d’ara la peixetaria municipal de la plaça de ses Verdures de Manacor, que aquest dijous reobrirà oficialment després d’onze anys tancada. L’ajuntament ha adjudicat la concessió administrativa a l’empresa Pescados David Castel SL, que ha aconseguit la puntuació més alta de les dues ofertes presentades, a raó de 700 euros mensuals. La concessió és per un període de cinc anys, prorrogable per cinc més.

El local de la peixateria té una superfície de 64 m2 i està distribuït en una zona d’atenció al públic, zona de venda i manipulació, zona d’obrador, un vestidor i un bany. A més d’una cambra frigorífica ja instal·lada. Per tant tot està a punt perquè el servei pugui posar-se en marxa a manca de dur-hi els estris propis o les bàscules.

La peixateria municipal tornarà a obrir per setembre

Print Friendly, PDF & Email
Aquesta web utilitza cookies pròpies pel seu correcte funcionament. En fer clic al botó Acceptar, accepta lús daquestes tecnologies i el processament de les seves dades per aquests propòsits    Configurar y més informació
Privacidad